Nou

Mai multe poze

 • Vitamina C

Vitamina C

Details:

 • 1000 mg de acid L-ascorbic per tableta
 • Cu adaos de macese
 • Cu adaos de bioflavonoide din citrice
 • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a: vaselor de sange, pielii, oaselor, cartilagiilor, gingiilor si dintilor
 • 49,50 lei
  49,50 lei

  Disponibilitate:In stoc

  Adauga la favorite
  Compara acest produs:
  Distribuie aceasta pagina:
  Transport gratuit!
  pentru comenzile mai mari de 300 lei, oriunde in tara.
  Ai intrebari?
  comenzi@ibodybuilding.ro

  Prezentare produs

  Vitamina C cu extract de macese este un supliment unic dietetic care contine, in fiecare comprimat de 1000 mg, acid L -ascorbic in combinatie cu extract de macese si bioflavonoide extrase din portocale amare.
  Vitaminele sunt un grup de compusi organici comuni in lumea faunei si a florei, care sunt necesare pentru cresterea si conservarea organismelor care sunt in imposibilitatea de a le sintetiza sau care le sintetizeaza in cantitati insuficiente. Fara a exista cunostinte despre structura chimica a acestor compusi izolati (vitamine), ei au fost numite cu litere ale alfabetului (vitamina A, B, C, D), dar, dupa mai multe cercetari, vitaminele au fost denumite in mod sistematic si au fost impartite in functie de proprietatile lor. Impartirea de baza a vitaminelor le clasifica in solubile in grasimi si solubile in apa - iar aceasta caracteristica este critica atunci cand alegem sursele de alimentatie naturale care ne furnizeaza vitaminele. Vitaminele A, B, C ca solubile in apa, se gasesc in principal in fructe si legume, iar vitaminele A, D, E, K - solubile in grasimi se gasesc in principal in produse de origine animala (peste, carne, organe).

  Cea mai mare nevoie a corpului uman este pentru vitamina C. Aportul recomandat (pe zi) pentru vitamina C a fost stabilit la un nivel de 80 mg / persoana / zi. Compusii biologic activi care au activitate de vitamina C sunt: acidul L-ascorbic si acidul L-dehidroascorbic. Numele de acid ascorbic a fost luat din primul atribut descoperit al acestui compus - este antiseptic. Din punct de vedere chimic, acidul ascorbic L este o forma de enol 3-oxo-L-gulofuranolactona, care este un compus foarte frecvent intalnit in natura. O cantitate foarte mare de vitamina C naturala se gaseste in citrice si cea mai mare cantitate in fructele Acerola, macese si hibiscus. Vitamina C a fost folosita ca un remediu eficient pentru scorbut in randul marinarilor care stateau pe mare cu lunile la inceputul erei moderne. Efectul principal si esential al vitaminei C asupra corpului uman este ca este implicat in procesele redox. Vitamina C, avand capacitatea de a inactiva radicalii liberi, impreuna cu alti antioxidanti biologici, protejeaza impotriva peroxidarii moleculelor de proteine, lipide, carbohidrati si acizi nucleici.

  Informatii nutritionale

  Iformatii nutritionale
  Dozaj: 1 tablet. Numar total tablete: 100
  Cantitate de 1 tableta
  Vitamin C 1000 mg
  Bioflavonoide citrice 150 mg
  Extract de macese 55 mg

  Uz recomandat

  A se lua o tableta pe zi, dupa masa. A nu se mesteca.