Mai multe poze

Producator: Gama:

Cod produs:levro_s

Acreditat GMP
Acreditat INCDBA
Testat in laborator

Supliment Nutritiv Levro Shield

Details:

LevroShield este cel mai bun sprijin pentru atleții care se antrenează din greu. Protejează-ți corpul, protejează-ți mușchii și protejează-te pe tine de răceli și de accidentări! Ia LevroShield astăzi!
82,00 lei
82,00 lei

disponibilitate:Coming Soon

Adauga la favorite
Compara acest produs:
Distribuie aceasta pagina:
Ai intrebari?
comenzi@ibodybuilding.ro

Prezentare produs

LevroShield este conceput pentru atletii care se antreneaza cel mai dur. LevroShield contine in compozitia ei o doza mare de L-Glutamina si beta-glucan. Studii desfasurate de catre seful departamentului de biochimie de la Universiatea din Oxford arata ca L-glutamina sustine in mod semnificativ sistemul imun al corpului, limitand numarul de infectii la atletii studiati¹. In plus, glutamina este creditata ca avand un rol semnificativ in siteza proteinelor musculare², care poate avea un impact direct asupra performantei sportive. Componentele din LevroShield te ajuta sa iti protejezi muschii si sa minimizezi sentimentul de antrenament excesiv – efectul protectiv maxim al LevroShield se datoreaza beta-glucanului.

LevroShield este cel mai bun sprijin pentru atletii care se antreneaza din greu. Protejeaza-ti corpul, protejeaza-ti muschii si protejeaza-te pe tine de raceli si de accidentari! Ia LevroShield astazi!

Greutate neta: 300g

Ingrediente: L-glutamina, beta-glucan

Greutate

300 g

Informatii nutritionale

Serving size: 1 Lingurita (~4,5 g)
Portii: ~67
Cantitate pe: 4,5 g
L-glutamina 4,5 g
Beta-glucan 50 mg

Uz recomandat

A se amesteca 1 masura de pudra (aproximativ 4,5g) in 250 ml de apa. A se bea 1 portie imediat dupa antrenament. Avertizari: A nu se folosi in caz de alergie la oricare dintre compusii produsului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu ar trebui folosite ca substitut al unei diete variate si echilibrate. Se recomanda mentinerea unui stil de viata variat si bine echilibrat. A nu se utiliza in caz de sarcina sau in timpul alaptarii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se depozita la loc uscat si racoros. A se proteja de lumina soarelui.