Mai multe poze

  • Mag Plus B

Mag B PLUS

Details:

MAG B PLUS este un supliment alimentar care completeaza dieta de zi cu zi cu magneziu, potasiu si vitamina B6.
30,00 lei
30,00 lei

Disponibilitate:In stoc

Adauga la favorite
Compara acest produs:
Distribuie aceasta pagina:
Ai intrebari?
comenzi@ibodybuilding.ro

Prezentare produs

Magneziul si Potasiul sunt doi cationi de baza intercelulari care joaca un rol foarte important in organismul nostru. Necesarul zilnic de magneziu este de aproximativ 5 mg per kilogram corp, si este mai crescut la varsta copiilor si a persoanelor varstnice, si in randul celor care sunt fizic si mental activi [1]. Magneziul inclus in MAG PLUS B ajuta la buna functionare a sistemului nervos si a sistemului muscular si ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic. Aceste 3 caracteristici ale magneziului sunt foarte importante pentru toate persoanele care practica sportul atat profesionist cat si recreational. Magneziul contribuie de asemenea la reducerea oboselii si a surmenajului - ceea ce este important pentru calitatea antrenamentului si pentru bunastarea generala. In plus, acest element contribuie la mentinerea unui metabolism adecvat si ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, sprijina de asemenea sinteza normala de proteine, care afecteaza in mod indirect regenerarea de dupa antrenament si functionarea organismului in timpul activitatii fizice crescute.

Adaosul de potasiu completeaza perfect MAG PLUS B. Potasiul este principalul cation din fluidul celular si unul dintre cele mai importante elemente din fluidele organismului. Potasiul este o componenta importanta a citoplasmei celulelor, inclusiv a muschilor [1] Este direct implicat in multe reactii enzimatice si procese fiziologice, inclusiv in buna functionare a sistemului nervos si muscular. Un rol important al potasiului este, de asemenea, de a ajuta la mentinerea tensiunii arteriale normale.

Vitamina B6 continuta in MAG PLUS B ajuta la buna functionare a sistemului nervos si a sistemului imunitar. Aceasta contribuie la reducerea oboselii, a surmenajului si ajuta la mentinerea metabolismului normal energetic de proteine si glicogen. De asemenea, aceasta contribuie la reglarea activitatii hormonale.

Informatii nutritionale

Valori nutritionale
Dozaj: 2 tablets
Portii pe cutie: 45
Continutul a 2 tablete(%NRV)
Magneziu 140 mg (37)
Potasiu 300 mg (15)
Vitamina B6 5 mg (357)

Uz recomandat

Luati o tableta de 2 ori pe zi cu un pahar cu apa, in timpul meselor.