Despre noi

Fondata in 2009 de catre CEO Mr Tadeusz Zarebski cu o experienta de peste 20 ani in industria suplimentelor, FA Engineered Nutrition este cunoscuta ca distribuitoare la nivel global in peste 42 de tari. 

Patrunde pe piata din Romania cu misiunea de a asigura la nivel national suplimente si vitamine de o calitate exceptionala.

Obiectivele noastre sunt simple: vrem sa oferim clientilor nostrii produse de cea mai inalta calitate, la preturi avantajoase si sa le asiguram acestora tot ce au nevoie pentru o viata sanatoasa si un regim alimentar echilibrat.

FA Engineered Nutrition produce suplimente alimentare si vitamine potrivite atat pentru stilul de viata agitat al persoanelor tinere, cat si pentru stilul linistit si calculat al persoanelor inaintate in varsta.

Combinand experienta in industria suplimentelor, cu ingredientele de cea mai buna calitate, reusim sa livram o gama exceptionala de produse.

Fondata pe principiul conform caruia atata timp cat esti sanatos si ai energia necesara, poti face fata oricarei provocari a vietii cotidiene, compania noastra are o politica axata pe rezultate. De asemenea, opiniile clientilor referitoare la produsele noastre ocupa acelasi loc cu opiniile specialistilor nostrii in nutritie.

FA Engineered Nutrition vrea sa inspire romanii sa preia controlul asupra sanatatii lor, sa aiba un stil de viata mai activ si o dieta echilibrata, cu vitaminele si mineralele necesare unei bune functionari a organismului.


Misiune

Misiunea noastra este sa readucem echilibrul si vitalitatea in viata oamenilor, pentru asta ne-am folosit de toata stiinta si priceperea expertilor atunci cand am creat gama de produse Healthy Line. Vrem sa oferim ce este mai bun si sa venim in intampinarea cerintelor si nevoilor clientilor, care sunt in continua schimbare.

Viziune
Ne dorim sa fim prima alegere a companiilor farmaceutice si sa devenim unul dintre furnizorii importanti de suplimente si vitamine, toate acestea pentru ca oferim o atentie deosebita detaliilor si calitatii.

Valori
• Flexibilitate - lasam la libera initiativa a partenerilor nostrii tot ceea ce tine de gramajul produselor, ambalajul acestora si combinatia de vitamine din compozitie.
• Calitate - acordam o importanta deosebita la ce si cum realizam si garantam in orice moment pentru produsele noastre.
• Orientare catre clienti - nevoile si prioritatile clientilor nostrii sunt si ale noastre, de aceea ne dorim sa le satisfacem la standarde cat mai inalte.

Obiective
Ne-am propus sa aducem pe piata din Romania produse de o calitate superioara la preturi avantajoase.
Vrem sa dezvoltam noi produse si sa le perfectionam in permanenta pe cele deja existente.
Dorim sa avem o retea de distributie cat mai bine dezvoltata, axata pe eficacitate, profesionalism si eficienta.

Punctele forte ale companiei
• Dinamism - anticipam nevoile clientilor nostrii si venim in intampinarea acestora cu solutii eficiente.
• Integritate – ramanem fideli valorilor noastre, suntem onesti si responsabili, aratand respect pentru societate si parteneri.
• Devotament - urmarim interesul pe termen lung al clientilor nostrii si formam parteneriate durabile.
• Inovatie - avem alaturi o echipa de experti renumiti si dispunem de cele mai noi tehnologii.