Cum comand/Cum platesc

CUM COMAND ?

TELEFONIC

Suna in intervalul 09:00 - 18:00 de Luni pana Vineri sau Sambata - Duminica in intervalul 11:00 - 17:00, la unul din numerele de telefon  0723100010 / 0736005000 si te vom ajuta cu orice ai nevoie.

MAIL

Trimite-ne un e-mail la adresa comenzi@ibodybuilding.ro in care sa ne precizezi numele produselor (sau linkurile), cantitatea dorita, precum si datele tale: numele, prenumele, adresa de livrare completa si numarul de telefon.

ONLINE

Rasfoieste prin categoriile de produse pentru a gasi produsul potrivit pentru tine sau foloseste fereastra de cautare pentru a gasi direct ce te intereseaza.

Alege produsul, marimea, cantitatea si adauga-l in cos.

Initiaza procesul de comanda apasand butonul “Finalizare comanda".

Aici vei putea defini adresa de facturare si adresa de livrare daca acestea difera, poti introduce numarul cardului de fidelitate sau codul promotional.

Codul postal, adresa de e-mail, numele, etc. trebuie introduse corect, pentru a putea beneficia de confirmarile comenzii si de a putea efectua corect livrarea.

Atentie! fara bifarea casutei cu ”Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii” nu puteti valida comanda!

Dupa plasarea comenzii, iti vom trimite un e-mail de confirmare, cu lista produselor comandate si alte informatii utile.

 

CUM PLATESC ?

PLATA LA LIVRARE - RAMBURS

Contravaloarea produselor se achita reprezentantului firmei de curierat la livrarea coletului. Livrarea se efectueaza in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

PLATA CU CARDUL PRIN MOBILPAY

Se achita contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii prin redirectionarea in pagina platformei de plata online, a partenerilor nostri NETOPIA mobilPay, prin selectarea tipului de card folosit si finalizarea platii. Produsele vor fi expediate dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.