Nou

Mai multe poze

  • Black Bombs
Producator: Gama:

Cod produs:Black_Bombs

Acreditat GMP
Acreditat INCDBA
Testat in laborator

Black Bombs

Details:

Arzator Grasimi Dorian Yates Nutrition Black Bombs
165,00 lei
165,00 lei

disponibilitate:Coming Soon

Adauga la favorite
Compara acest produs:
Distribuie aceasta pagina:
Transport gratuit!
pentru comenzile mai mari de 300 lei, oriunde in tara.
Ai intrebari?
comenzi@ibodybuilding.ro

Prezentare produs

ARZATOR GRASIMI DORIAN YATES NUTRITION BLACK BOMBS 60 CAPSULE - FLACON CU 60 DE CAPSULE (60 DE SERVIRI)

Într-o colaborare științifică cu farmacologie de top, experți în biochimie și experți în industria suplimentelor nutritive, Dorian Yates Nutrition lansează Black Bombs - cel mai puternic arzător de grăsime pentru culturiști avansați.

Dorian Yates Nutrition BLACK BOMBS este suplimentul nutritiv perfect din categoria arzătoare de grăsimi puternice, fiind conceput pentru concurenții care au pus totul pe linie pentru a elimina grăsimea, dar fără a pierde masa musculară dobândită. De fapt, cei mai puternici compuși din BLACK BOMBS s-au dovedit că distrug grăsimea de un număr uimitor de 15%, în timp ce, de asemenea, grăsimea abdominală cu 2500% mai mult decât la cei care nu-l iau!

ATENȚIE!

Dacă sunteți sensibil la stimulatoare sau la termogenice/sau concentrate de pre-antrenament, vă sfătuim să nu utilizați BLACK BOMBS în nici un caz. Acest produs este pur și simplu prea puternic pentru majoritatea utilizatorilor. Dar pentru cei care caută cel mai puternic arzător de grăsime disponibil fără prescripție medicală, BLACK BOMBS este răspunsul.

Uz recomandat

Se administreaza 1 capsula dimineata inainte de micul dejun.A nu se administreaza dupa ora 18.